kolla vad jag hitta! ;o

omg, haha kolla vad jag hittade för bilder sen förra sommaren när jag och lisa, moa, nina och josef var på motalafestivalen :o hahaha:D hittade bilderna inne på motalafestivalens hemsida, shit asso, mobba inte för bilderna xD


hahahah, jag och lisa xD <3




HAHAH, minnen minnen ;D<3

kläderna jag beställde..

kläderna jag beställde har kommit nu äntligen :) här kommer bilder som man sen hur dom sitter på. Inte värdens bästa bilder men dom får duga!






one in a million

idag har det vart en seg och inte en av dom bästaste dagarna. Efter första lektionen som var matte gick jag hem, hade så sjukt ont i magen :/ så då orkade jag inte vara kvar i skolan. När jag kom hem la jag mig och sov en stund sen satte jag mig vid datorn. Men att jag har ont i magen är inte det ända problemet, för tror jag börjar bli förkyld också, usch jobbigt.. känns att hösten är påväg nu verkligen, för det är kallt ute nu och alla blir bara sjuka. Vill inte ha tråkig kall och regnig höst! men nu är det bara typ 2 månader kvar tills jag åker till Egypten:D<3 kan inte tiden gå lite snabbare elr? haha^^ aej, tror jag ska sätta på en film eller nått nu. Hörs!


sms music - inget utan dig


"rubrik"

tjää! gör ett sista inlägg innan jag lägger mig, kom hem från madde för ett tag sen, och vi var ute i skogen förut.. kan säga att det va nått vi ångrade.. xO haha, det var kolsvart och asläskigt! usch.. haha x( vi drog hem assnabbt sen när vi kom hem och drack varm choklad och så:) jo btw, i skolan idag fick vi typ rapport om att ingen av oss elever fick gå ut för att det hade rymt en från bs, läskigt ju :s haha, men ska sova nu:P hörs imorgon!


haha såhär jävla mörkt vare, hade min ficklampa på på mobilen och visste inte ens att jag filmade xd


haha ett annat videoklipp xD

är hos madde och vi...

är hos madde och vi har bakat chokladmuffins, riktigt goda vart dom, fast det var ju vi som bakade dom så.. ;)
sen gjorde vi lite läxor, eller aa jag gjorde, var tvungen, men det var inte så svårt så :) skolan var asjobbig idag, sjukt trött var jag, hade håltimma också, typ två timmar ;o jag och lisa åkte hem till henne och det var en asäcklig kille inne på min msn som vi camma med, haha och vi peka finger åt honom :D xd men sen var vi tvungna att dra iväg till skolan igen, whäääk ._.  aoo, men kan inte skriva mer för madde sitter här och babblar på, hon snackar om vad hon drömmde inatt xd och då kan inte koncentrera mig på vad jag skriver då, haha xd
TTYL

I wanted you

vad jag haaaatar läxor ! ahh, asså jag kan verkligen inte plugga, får aldrig in nått i min tröga skalle xp :( och så har vi fysikprov nästa vecka, det är ju lugnt än så länge.. men nog bäst att jag börjar plugga lite på det ändå eftersom jag är så jävla trög att få saker att fastna i huvudet xd hahaha. Ajja, får försöka nöta in det på nått sätt.
Men iaf, jag tror inte agnes kommer hit sen så jag drar ut med madde till rismarken istället <3 hmm.. aa, men ska försöka fortsätta göra lite läxor nu, vi hörs !
___________________________________________

I wanted you to be there when I fall,
I wanted you to see me through it all,
I wanted you to be the one I loved,
I wanted you, I wanted you,
I wanted you to hold me in my sleep,
I wanted you to show me what I need,
I wanted you to know just how down deep,
I wanted you, I wanted you..


somewhere over the rainbow

helgen har bara flugit förbi! redan söndag ju;o och jag har inte gjort så mkt. Eller jo, vart i motala ju och massa shiet. Idag så sov jag rätt länge, åkte till stan förut och solade, träffa agnes när jag var påväg hem, hon skulle ner till rödtornet och träffa susanna så stog och prata med henne ett tag medans hon väntade på henne. Sen åkte jag hem igen, köpte en cola på alexanders innan bara (a) haha, sen hem då och agnes kanske kommer hit lite senare. Ska snart duscha för det har jag inte gjort än :p sen blir det väll att göra lite läxor, suger :( menmen...
TTYL


danish - torka dina tårar

har beställt hem lite kläder nu, hittade en söt klänning som jag ska ha med till Egypten sen :) det blir niiice (y) sen hittade jag en vanlig tröja och ett linne och sen en topp. Inte så jättemycket men hittade in så värst mycket. Ska kolla på lite mer kläder sen när jag åker in till Lkpg sen med mamma. I vilket fall.. har ju vart i motala idag, kom hem runt kvart över 6 nånting. Träffade oscar, vi skulle in till vadstena egentligen men det vart inte så, han kunde typ inte för han skulle nånstans tror jag. Sen när jag skulle hem orkade jag inte ta bussen hem, visste inte heller om jag hade några pengar kvar på busskortet så ringde hem så pappa hämtade mig ist. Sen dess har jag bara chillat pung, tråkigt har man, men men.. rätt skönt att inte göra "nånting" ibland. Tror jag ska spela lite wow nu ;) haha, vi hörs !





blickar tillbaks

hellu! fredag äntligen, göttans (y) fast fredagarna är sega i skolan, idrott och massa sånt, och slutar inte så värst tidigt heller... ._. Men nu äre helg iaf!:) ikväll blev det att inte göra så mycket, kollade på film förut, "flicka" en jättebra film faktiskt, orkar inte berätta om den.. lite sorlig varen iaf. Imorgon så blir det att åka in till motala och träffa oscar som jag inte träffat på typ skitlänge. Så det blir kul att träffa honom igen iaf:)  Sen så åker vi typ kanske in till vadstena lite senare och skulle träffa madde och nån kille (victor (?) ) som hon skulle träffa :) vetifan vem han är, det ända jag vet är att han är från lkpg xd men iaf, det blir väl skojj :) men aej, nu tror ja jag ska  kolla runt lite på nelly.com, ellos.se och modekungen.se. Ska beställa hem lite kläder imorgon så måste kolla lite nu:) Bjuder på några nytagna, omgjorda bilder..






skuuulan


linus som nu mera heter tomaten:) och kumlin spelade pingis, dom söög:)
fick sms i slutet så var tvungen att stoppa :P

erase and rewind

hejsan! skolan var helt OK idag också, dom här tre dagarna som vart har typ gått skitsnabbt tkr jag (y) Följde ju iaf madde hem efter skolan sen, fast var där i typ en timma för skulle in till motala med agnes och susanna sen, jag ska pierca naveln i jul:D så var tvungen att kolla några saker innan jag gör det och så:) lääängtar ! men tog bussen hem igen kvart över fem och då gick jag och agnes hem till mig, hon ringde hem och bad om skjuts hem för hon orkade inte gå xd Sen drog jag, eller fick skjuts till skolan för jag hade kvar min cykel där, så hämtade den och cyklade hem till madde igen:) hon gjorde läxor, haha, men vi cyklade  till stan sen, såg tomaten (linus)^^ och kumlin och några andra där, dom körde efter oss med sina moppar i stan, haha xD ajja, sen gick vi till konsum och madde köpte en macka för hon var hungrig och då drog jag hem för jag var trött xD hah, duschade när jag kom hem bara och ska göra lite läxor nu ._.  vi hörs!


brått!

hallå! hinner blogga lite innan jag drar iväg till skolan. Imorse kände jag verkligen inte för att gå upp, ville ha sovmorgon, fast det vill jag varje dag men idag vare så det verkligen att jag kände att jag behövde det :( men det vart att dra sig upp ur sängen och fixa sig och äta lite. Idag slutar vi iaf skapligt så det är skönt. Efter skolan blir det att va med madde, vi ska på sista nostalgin som är idag, sen vet jag inte, får se vad vi hittar på^^ men nu hinner jag inte skriva mer, måste kila! KRAM

hos madde :)<3

andra skoldagen avklarad (y) Efter  skolan så följde jag med madde hem, vi drog ner till stan sen typ direkt och fika på Ubbes :) sen köpte hon nagellack och penna och stifft. Efter det gick vi hem till henne och påvägen hem igen så vart vi jagade av typ 5 blattar, hahaha asleeskiga, och jag sprang över vägen fort som fan när det kom en bil och madde stog på andra sidan frt och vänta och då hade dom nästan hunnit ifatt så hon bara kuta över(!) sprang fort in bakvägen och gick in i lägenheten, jag tror dom såg oss för dom stog utsnför sen :S ajja, nu håller madde på att måla naglarna iaf så då passar jag på att skriva lite här:) snart ska vi la bege oss till stan igen för vi är sugna på nått ;o hihi, fast den här gången ska vi passa oss... ;) TTYL


älskar dig♥


första skoldagen avklarad

första skoldagen avklarad då och jag är redan trött på skiten, jag orkar verkligen inte! fick en uselt schema också så det blir inte mkt bättre då, sen har jag fått reda på en förjävlig sak så är rätt så pist off på en person nu, han ska ge fan i mina kompisar, gå och kn*lla nån annan ist!! :@ ahhh, aa är inte på världens bästa humör iaf... TTYL


natta satt och drack cola och va osocial.. så jag tog kort, haha :D

ny header igen


har ny design nu igen :) och den här har http://xmidnattsol.blogg.se gjort, tack susanna :D kommer ha denna nu ett bra tag.

ledsen för sisådär...

ledsen för sisådär dålig uppdatering. Har inte haft lust elr ork att blogga nånting idag. Söndag idag och det inbär skola imorgon då... fan asso :( Fast fick rätt bra schema iaf:) på torsdgarna börjar vi klockan 9 och slutar 1 :)
Men orka prata om skolan nu.. haha, har iaf inte gjort så mkt idag, bara tagit det lugnt, åkte ner till stan en stund bara och sen till farmor. Sen hem och nu har jag pratat med pontus i en timma, kuuuul (Y):D höhö, han är bra han. Btw, skrev inte lördags nånting heller föresten, men då åkte iaf jag och mamma till lkpg på dan och shoppa, men hitta inte så mkt så ska beställa från internet ist:) Sen på kvällen åkte jag och agnes till mjölby, skulle på den där festivalen men det var fest hos ante ist, fick skjuts dit av alex och ahh bla bla, orkar inte skriva mer nu ;O haha, men vi hörs imorgon ist.
PÖSS PÅER!

sum 41



I want you to know
With everything I won't let this go,
these words are my heart and soul,
I'll hold on to this moment you know,
cause I'd bleed my heart out to show,
And I won't let go


hjärter dams sista sång

idag så.. sov jag till 15.00, var astrött så ao. Gick upp och åt, egentligen så kan jag inte äta på morgonen, fast det här var ju inte på morgonen dock men jag brukar inte kunna äta i vilket fall, rätt jobbigt för blir mätt typ jättelätt o så.. men aja, jag drog ner till stan sen och solade iaf, rikigt skönt vare, har inte gjort det på länge nu eftersom man bara legat ute och solat:) sen drog jag hem och tog en dusch och sen gjorde jag inte så mkt. Elr jo jag fixade mig lite eftersom jag och lisa skulle åkt till lkpg till rix fm.. som inte blev av sen ändå. Men vi drar till mjölby imorgon på den scribble festivalen ist :) tror jag skrev det i förra inlägget(?) skitsamma.. Men eftersom vi inte åkte till lkpg så ringde lina mig och då drog jag ut med henne. Haha, flumm vare.. vi va ute lite sen drog vi hem till henne och aa, sen åkte jag hem, haha. Här kommer lite bilder.






wähähä

misslyckat.. haha!



trött elr nått?..

...

blääää också! skulle åkt till linköping ikväll på rix fm, men det vart inget av.. äsch, får la göra nått annat. Imorgon på dan blir det iaf in med mammi till linköping och shoppa och senare in med lisa till mjölby på scribble festivalen.
Blir säkert kul:) funtar på att ringa madde elr nått nu, vi får se.
KRAM

nattblogg

eh, har egentligen ingenting att skriva nu, men pratade lite med agnes nyss, har hänt lite saker idag, inte bra saker men det skriver jag inte här på bloggen, och på tal om henne så var vi ute i rismarken förut och sprang, sån otur som vi har så började det ju ösregna också naturligtvis.. såg ut som vi hade duschat, vart iallafall att dra hem sen och ta en riktig dusch, hahah. Naej, tror nog jag ska ta och sova nu, elr om det blir att kolla på nån film elr nått först. KRAM


låten♥

no stress

hallå där! jag har precis ätit och fixat mig lite smått. Idag vart det också att jag gick upp sent, måste börja gå upp tidigt nu ju! haha, annars blir det väll så att jag kommer komma försent varje morgon som jag gjorde i åttan typ hela tiden xp men iaf, jag tänkte be min snälla bror om han nu kan vara så snäll att skjutsa bort mig till agnes för jag orkar inte gååå ner dit <.< måste hämta min cykel där som jag inte tog med igår när jag var där för jag ville inte cykla hem i mörkret ensam för det är en så leeskig lång väg och en lååång alé som man måste köra igenom och plus att vi hade sett på wolfman, en sketaläskig film innan jag skulle hem. Men iaf, så då ringde jag mamma så hon fick hämta mig, fast hon tvekade lite innan om att hämta mig för hon låg och sov visst haha :p men i vilket fall... om nu inte han kan skjutsa ner mig dit får jag väll be farmor elr nån skjutsa ner mig till agnes, ska ändå till henne en liten stund sen. TTYL


laurent wolf - no stress remix

PIZZAAAA

höhö, jag och agnes ska spela wow nu... men det funkar inte whäääk(?) ._.  sen har vi beställt pizzaaa som levereras hem till moii :) göttit (y) kommer om 20 minuter, snabbleverans ;) har inte ätit pizza på typ skitlänge känns det som. Men bläää, har inget mer att skriva. SEE YAA


prutta då agnes, prutta då!

hahah, en video ifrån när jag, oliwer och agnes var hemma hos henne och.... ja ni hör ju själva, palla förklara xD
allmänt flumm bara :D



our own way

idag vaknade jag tidigt, typ vid 9 nånting, får börja vänja mig vid det nu. Fast dock låg jag kvar i sängen^^ men nu har jag precis fixat mig och massa för ska in till motala med agnes:) Fast vi vet inte hur vi ska komma in för ingen av oss har pengar på busskorten just nu xp ajja, det löser la sig. Får väll be nån om skjuts in annars, men nu ska jag bara äta lite först för har inte gjort det än.. TTYL


ajajaj!

har väärsta huvudvärken, känns som att huvet typ... ska sprängas elr nått :( undrar va det kan bero på, suttit för mkt vid datorn? maybe. Ska nog iaf ta och sova nu, och dags att börja vända på dygnet snart också. Annars kommer jag väll aldrig kunna komma upp till skolan sen. Haha. Godnatt på er iaf!

when I look at you

jag hatar att jag älskar dig.

det är så sjukt att jag fortfarande har så starka känslor för dig fortfarande för det som du har gjort, du säger att du inte gjort ett skit och säger till mig att det är jag som ska sluta. MEN, fattar du inte att det är du som håller på, det är du som ska sluta med allt som du gör. Fattar du inte att man bara såras, och du har sårat mig sjukt mycket. Även om du har betett/beter dig som du gör så tror jag nog aldrig jag har gråtit såhär mycket för en person förut, och aldrig för en person som inte förtjänar mina tårar, för det gör du verkligen inte.. jag är så sjukt less på att må såhär som jag gör. För jag mår inte bra! allt känns bara skit och orkar inte ha det så längre. Vill bara att allt ska bli som vanligt och att jag bara kan släppa dig och gå vidare, det vore det bästa för mig men det går ju inte, och jag hatar det verkligen... Kommer så väl ihåg första gången vi träffades, asså shit vad jag hade fjärilar i magen då. Har aldrig kännt så förut, jag svär. Och när du kramade om mig så kände jag mig lyckligast i världen, du var allt för mig då. Men sen förändrades allt och vi började bara bråka hela tiden och allt gick i kras. Det var nog den värsta dagen i mitt liv, då du lämnade mig. Kunde inte sova och låg sömnlös på nätterna bara. Men i vilket fall... om du nu läser det här så vill jag att du ska förstå hur jag känner och tycker, det är allt jag begär. Du vet mycket väl vem du är.




dreams and lies



idag har det var en sån där riktigt slapp dag. Vaknade runt halv 2 nånting, klev upp ur sängen och åt lite. Sen satte jag mig vid datorn och tiden har bara flugit iväg. Dagarna går snabbt och om en vecka börjar redan skolan. tummen ner för det (n) men ska kämpa hårt i nian nu för måste förbättra mina betyg. Nu tror jag nog jag ska ta och kolla på en film och bara mysa lite, vi hörs. KRAM påer! btw så har jag bytt header igen som ni ser, kan inte bestämma mig xp

vem lämnade vem

ehm, chacha bloggen! näää, skoja. Men heej i vilket fall:) kom hem från agnes och oliwer förut, och jag behöver inte förklara vad vi gjort för det gjorde oliwer i förra inlägget så(y) men här kommer lite bilder.



Wähähä, söt pojk du har agnes.


hahahaha

nawi, sötaste tsm:)

haha?;D




HAHAH, undvik mitt cpgarv XD


hmm, moogna, iknoooow;D



omghs oliwer gästbloggar ^^

sha sha bloggen

ida ha vi inte gjort så mkt, vi var ute och satt och ringde heta linjen^^ sen kolla vi på "i taket lyser stjärnorna". å den va dålig ^^ eeeehm sen gick vi ut och skulle träffa nellie och pauline, men dom va ju inte så kul så vi sket i dom och stack till kyrkogården och lekte lite där. (a' när vi hade busat (hihi) klart är så stack vi till agnes och eeehmm..... la oss i hennes säng och hade årets mest asballaste pruttävling ever^^ hahahh xD sen åt vi korv och potatissallad och fick lära oss att kineser har minst snoppar och att "negrer" har störst, hihi xD

De va allt för idag puss puss pojkar och flickor och alla där imellan xD

hemma från lkpg

kom precis hem ifrån lkpg nu, har äntligen en cykel nu :p slipper jag iaf låna mammas. Pappa ska bara montera fast en cykelkorg sen för det fanns inte på den innan, men det köpte vi till (y) så det blir toppen:) Jahaopp.. annars så sitter jag bara och väntar på att agnes och oliwer ska komma hit, dom kommer väll typ om en kvart elr nått, så det blir att umgås med dom göllungarna(y) ja, elr iaf agnes, hahah(a sen ska kevin levin ringa mig så ska prata lite med honom ikväll också:)<3 whää.. har inget mer att skriva, vi hörs ist. KRAM

ser du stjärnan i det blå...

ser du stjärnan i det blå, ja den lyser för oss två, du får mig att förstå ditt namn får hjärtat mitt att slå.


älskar älskar älskar låten ♥
kan inte sluta lyssna på den, sjukt bra.
______________________________

hmm, vad ska jag skriva egentligen? har inte så mkt att berätta om men kan ju skriva om att imorgon så ska jag iaf till Lkpg, vi ska kolla på en ny cykel till mig, som jag verkligen behöver. För att just nu för tillfället använder jag mammas, och hon vill ju gärna ha sin egna;) så drf åker vi in och kollar på en ny till mig. Annars blire la bara att ta det lugnt imorrn elr så drar jag till agnesfisen(?) som sagt...  det är sånt som märks ;)

ey, kolla råttan. Ahh faan vad äcklig!!

är hemma nu, lr vart det ett tag. Mötte ju upp jonas förut och det vart inte som vi hade tänkt riktigt för han sa att adam kunde inte ses och lina vet jag faktiskt inte vad det hände med xD (?) lr jo, hon fånga typ kräftor lr nått sånt. Så aa, jag och jonas drog iaf ner till stan och snacka, fast jag höll mest på med hans mobil:D (Y) haha, ohh fyfan.. vi såg en råtta också typ nere vid slottet!! han bara; ey, kolla råttan, och jag bara ahh faan vad äcklig! hahaha, och han bara skratta den nöten, va fan inte kul xd haha, iaf jag skulle hem och äta sen så då drog jag hem och dissade jonas. Hehe, nu ska jag nog ta och chilla pung framför datorn lr så blire mys framför tv:n :) det märks. KRAM


no one wants forever

trööök man kan ha då... fast nu, lr aa typ snart iaf så drar jag ut och möter jonas, och lina skulle nog med ut också, fast jonas skulle visst äta först. Får se om vi får tag på adam sen också, den jävla högen svarar ju inte på mina sms xD blöööö, haha måste ju träffa honom innan han sticker hem igen:o och vet inte när han gör det heller, på nått sätt får vi la tag på honom. Men ajja, jag skriver senare ikväll troligtvis, så vi hörs då. KRAM

shades of love




har precis fixat mig, ska bort till min kusin snart som fyller 19. Grattis grattis!
skriver mer sen, hej sålänge!

100814

sitter och lyssnar på norsk hiphop. Haha, rätt bra ändå tkr ja:p idag blire iaf att åka till maria och fira henne, Grattis på 19 årsdan! :)<3 btw, idag kommer adam till vadstena:D så måste försöka få tag på honom:D<3 men ajja, känner egentligen inte för att blogga men gjordet för eran skull. NOT :) ni suger.. haha, men ska gå nu. KRAM


NBL - noe spesielt


Endless - refleksjon

"palla rubrik"

kom hem precis, vart ute med lina, ute på stan och så. Drog till konsum sen och sen drog vi hem till henne och prata massa skit (y) Lr haha aa snarare flumma loss också:D haha! Nu blire mys framför tv:n och va social med massa som smsar:D  KRAM






@ute med lina

dra ut med lina nu, orkar inte sitta inne. Hörs senare! KRAm

swedish girls


fredag den trettonde!

jaha, idag äre ju då fredag den trettonde, och mig hare iaf inte hänt nånting än iaf;) elr jo.. dom här tre senaste dagarna har jag blivit väckt runt klockan 11 varje morgon och inte fått någon sovmorgon asså. Samma sak vare idag, jag låg och sov och så ringde telefonen och då va jag tvungen att gå upp och svara eftersom jag har en bror som aldrig gör det! -.- så då blev jag väckt pga av det, fast la mig i sängen sen igen och somnade om som tur va. Sen en annan sak som heller inte är så bra är att jag håller på att bli sjuk igen, jag var ju de för ett tag sen men jag blev frisk då men nu börjar jag bli sjuk igen :/ ont i halsen och så.. ajja, inte så farligt än så länge iaf. Hoppas det bara inte blir värre, måste må bra imorgon då maria fyller 19:) så grattis i förskott<3 men naej, nu ska jag gå och göra nått, elr aa jag måste städa mitt rum ser jag xD får ta och göra det. Vi hörs! KRAM



hooome

okey, är hemma från madde nu, vi har vart ute och så, och glott mkt tv. Cyklade hem för en stund sen och då ringde Kevin<3 så då pratade jag med honom i typ nån halvtimma lr nått sånt:)<3 hihi, puss. Har inget mer att skriva, vi hörs imorgon ist.




haha, har man tråkigt så klottar man på maddes arm:D

och på min med xd

och om man har riktigt tråkigt kan man ju görat på magen också(Y)

the bird and the worm

okeyy, snabbt inlägg.. började dagen med att madde väckte mig, cyklade iväg till henne sen ner till rismarken och så sprang vi. Sen hem till henne igen och hämtade mina saker där sen cyklade jag hem och har precis duschat och fixat iordning mig. Nu: tbx till madde<3 CIAO!


vanilla twilight


owl city - vanilla twilight


"bla bla bla"

hela dagen spenderades ju då med bästaste:) haha och vad mkt som har hänt egentligen xD vi började med att gå ner till konsum för jag skulle kolla mitt busskort och sen när vi var påväg tbx så kom det en gubbe som gick förbi oss och då skulle han spotta och då kom spottet på hans skjorta ist och fyfan vad vi garva asså! hahhaah XD sen iaf så tog vi bussen in till motala och föresten, jag sa ju att madde väckte mig runt typ klockan 11 imorse typ i andra inlägget, aa och så kom hon på att bussen vi skulle ta inte gick förns 3 timmar typ, hahah smart då:( där förstörde hon min sovmorgon den pajjasen;( ajja, nån gång har hon tid att gottgöra mig, haha^^ men så vi tog bussen in sen och gick till ungdomsmottagningen först och sen gick vi runt på stan lite, träffade amanda där också btw:) sen så fika vi lite och sen gick vi in till gallerian och kollade runt där. Sen tog vi bussen hem till Vsta igen och på vägen hem så regna och åska det skitmycket, så när vi kom hem så sprang vi direkt hem till madde, gjorde inte så mkt, fast sen när det hade slutat regna så gick vi ut och jag fick låna ett par mjukisbyxor, mkt skönare att ha det") först gick vi till nostalgin där det var heeelt stendött så vi fortsatte ner till piren, elr andra sidan av den och pratade lite. Sen drog vi oss till konsum igen och där var jonas och max:) madde köpte tre äpplen och en tidning, haha. Sen gick vi till henne igen och satte oss ute och pratade, viktiga saker... sen så drog jag hem för hon va så osocial som satt och smsade bara medans jag satt där och pratade med mig själv:)











hahaha??:D

vart lite småkåt på maddes nalle :$ och hennes hund ville va med


<33

godmorgon!;o

godmorgon på er!;o jag undrar varför jag själv är vaken... jag låg och sov nyss men så ringde telefonen och då vare madde som väckte mig. Jag var tvungen att gå upp:( för vi ska in till motala idag, ska till ungdomsmottagningen. Men iaf, måste äta lite och fixa mig innan vi åker in dit, göre nog nu för annars kommer jag inte hinna. Det är ju emma ström vi pratar om xD KRAM

taking it off



nu blire mys framför tv:n. Smsa om det är nått. Pöss vi hörs imorgon igen! :*

trött & svettig, yes..

*puuhh* har kommit hem nu, trött och svettig är man kan jag säga. asso seriöst... vad dålig kondis jag har fått:O inte bra, inte bra ._. men ajja, åkte hem till madde innan och drack lite innan jag åkte hem. Vi tog ju inte med oss nått att dricka dit ner så smarta som vi är -.- hahah. Hur som helst, nu blire iaf att duscha och så, sen får jag se vad som händer:) typ bara slappa tror jag(Y) jaja, hopp in i duschen nu. CIAO!


kommit hem från...

kommit hem från mjölby nu, ska dra till madde nu och vi ska ut och springa lite. Ska prata med henne lite också om några saker, VIKTIGA saker... usch, ingenting är speciellt bra nu.. ajja, vi hörs senare kanske.


@mjölby

åker till mjölby, hinner inte skriva herrå!

ryan sheckler♥






jag tror jag döööööör, så sjukt heet!;o <333


hahaha

hahaha, för ett tag sen när jag satt vid msn och pratade med en som skulle skicka sitt nya nummer till mig så skickade jag ett sms för att va säker på om det var det rätta nummret så då smsade jag och skrev: "mitt nr<3" till honom, och så såg jag att han ringde upp mig så jag svarade och då så fick jag höra en helt annan person svara xd typ, han sa massa som aa vet du vem det är du snackar med, vet du vart jag bor? i stockholm och massa sånt sa han och jag tänkte bara... ööhh? så sa han att jag skulle gå in på myspace och kolla deras band? jag bara, vafan? vilka har jag kommit till lix :D hahaha xd men så gick jag iaf in på deras myspace och så fick jag se vem det var jag pratade med, haha grymt:) han var sjyst och rolig att prata med iaf:D

checka:D http://www.myspace.com/urmasellinger han i blå t-shirt vare jag pratade med:D


orkar inte med rubrik...

hejhej! idag fick jag inte sova länge kan jag säga. Jag skulle vara i motala 8:50 för jag skulle fixa till min tandställning. Mamma fick säkert väcka mig 5 gågner innan jag tog mig upp, ville ju sova! men iaf, tog mig upp  sen men vi hade bara en kvart på oss så jag var tvungen att skynda mig på! drog iaf iväg sen och jag hatar verkligen tandläkare-.- rycker och håller på i munnen, asjobbiga ju! sen när jag var klar så gick vi och åt frukost för jag hann inte äta imorse. Sen hämta vi min bror som var på körskolan och sen åkte vi hem. Senare ska nog mamma in till lkpg och jag följer nog med, har inget annat för mig:) men ska gå nu, vi hörs. KRAM

ne-yo - she want me




Stop, stop
Lookin this way
'fore i take you by the hand
And tell ya let's go
Stop, stop
Lookin this way
'fore i take you by the hand
And tell ya let's go

Hey baby, sitting beside somebody
He just drinkin & treating you like nobody (nobody)
So wrong, i don't condone,
The misuse of a dime
I go outta my way,
Shootin my swag in your direction
In attempt to make a connection

She notice that i'm interested
And i can tell that she's interested
So girl, since we both interested
We should make this move
And the fella she came with,
Don't even notice,
He about to be alone
In the back of my mind, i felt wrong
But then i thought to myself,
Hold on

She don't want him
She wants me
She don't want him,
Not anymore (not anymore, no)
She came here with him,
But she gon' leave with me
She don't want him,
Not anymore, not anymore

Ooo so sexy to me
This dude is out his mind
Only a fool, would ever neglect
Somebody so dam fine, she dancin
She got a body that nobody can deny,
He poppin bottles, and ignorin her
That's why, before it's over she gonna be
By my side
No longer feelin that guy

She don't want him
She wants me
She don't want him,
Not anymore (not anymore, no)
She came here with him,
But she gon' leave with me
She don't want him,
Not anymore, not anymore

Stop, stop
Lookin this way
'fore i take you by the hand
And tell ya let's go
Stop, stop
Dancin like that
Cuz the way that you move
Is outta control
Stop, stop
Dealin with him
Cuz the dude ain't fly
And baby you know
Stop, stop
Frontin on me
Cuz i'm where you wanna be
Get in and let's roll
Hey, get in and let's roll
Hey, get in and let's roll

She don't want him
She wants me
She don't want him,
Not anymore (not anymore, no)
She came here with him,
She gon' leave with me
She don't want him,
Not anymore (no not anymore)
Not anymore

She don't want him (she don't want him)
She wants me (said she want me)
She don't want him,
Not anymore (not anymore, no)
(no not anymore)
She came here with him,
But she gon' leave with me
(leave with me, me, me)
She don't want him,
Not anymore (no, no, no, no, no)
Not anymore

haha långt inlägg..

haha långt inlägg melinda skrev igår va?;) och ja, jag somnade faktiskt med kläderna på, men mådde så dåligt och då orkade jag inte byta om, och sen imorse när jag gick upp så kände jag hur hela huvet snurrade:s fast nu så mår jag mycket bättre:) iaf, åkte från skövde runt klockan 11 halv tolv nånting. Så när jag kom hem sov jag en stund. Vet inte rikigt vad jag ska hitta på nu, men tror inte jag orkar göra nått iaf xp hehe, här kommer lite bilder btw:







Melinda gästbloggar...

Jao,, här sitter jag och tråkar framför datorn. Emma ligger och mår inte så bra,så det blir väll att hon somnar med kläderna på då.Ajja ska dra nu KRAM! ;p


tror jag börjar bli sjuk...

aej usch, jag tror jag börjar bli sjuk:( inte kul! har ont i halsen när jag sväljer och fryser jättemkt:( men får väll försöka krya på mig. Idag iaf så har vi ju vart på liseberg, skitkul vare:D haha, orkar inte berätta så mkt om det men det kommer lite bilder sen kanske. Fast det var inte lika kul sen när det började regna, fast vi skulle typ hem då ändå. Aa jag vet nog skälet till att jag mår som jag mår nu.. hade ju bara shorts och linne, fast hade tröja med mig också då. Asså.. naej känner inte för att skriva så mkt mer nu. Melinda sitter här bredvid och ser rätt uttråkad ut xD haha, men tror jag ska ta och krypa ner i sängen lite och värma mig. Vi hörs! KRAM

@hos melinda <3

nu har man kommit fram till skövde så är hos melinda nu<3 skönt.. vi har ätit och så lite och nu gör vi inte så mycket, lr aa sitter vid datorn och typ pratar lite. Senare så får vi la se vad vi ska hitta på, men blir nog att lägga sig rätt tidigt ikväll eftersom vi ska upp tidigt imorgon. För då ska vi till liseberg!:D yeeeeyy! blir nog iaf på bättre humör imorgon efter det som hänt idag.. ajja, nu orkar jag inte skriva mkt mer. Kanske skriver imorgon. Vi hörs iaf! KRAM


välkommnar ljuset



allt går åt helvete! vill bara fösvinna föralltid... :'(

100806

nu har man kommit hem från vårdcentralen och jag har tagit sprutan nu. Gjorde ondare än jag hade tänkt mig.. haha, seriöst jag fick lite tårar i ögonen :$ kleeenis är ja, och jag har tre sprutor kvar att ta! usch, aja. Nu ska jag nog förbereda lite till ikväll, typ packa lite o så. Kanske skriver senare. KRAM


hatar sprutor!

usch, imorgonbitti klockan 10 ska jag och mamma in till stan för jag ska vaccinera mig, mot vad behöver ni inte veta för det är inte viktigt för er alls:) men iallafall, och jag som hatar sprutor!:s + att jag ska ta tre stycken också fast inte samma dag då. Men ändå:( aja, vill inte tänka på det nu. På kvällen sen så åker man till skövde till melinda<3 och sen på lördagen åker vi till göteborg/liseberg:D GREAT!(Y) men naej, nu ska jag nog sova tror jag eftersom jag typ inte sovit nånting. Puss!


fy fasen vad...

fy fasen vad jag är trött asså! sitter framför dataskärmen med nästan slutna ögon, somnar när som helst känns det som. Följde ante till hållplatsen förut sen åkte jag till madde och vi drog till skänninge. Jag hittade inget som vanligt:p kom hem precis nyss och ska åka till farmor bara och äta lite grann för har inte ätit nått idag. Sen efter det blir det hem och sova!;o men vi hörs senare, KRAM

trååååkigt.

har jättetråkigt nu:( jag vaknade för ett tag sen men ante ligger kvar & sover eftersom han sov här inatt(A)<3
men jag orkade inte sova längre så jag var tvungen att gå upp.. ringde och pratade med madde som var social:D<3 hmm.. aa, nu har jag inget mer att skriva? höhö, onödigt inlägg.
HERRRÅÅÅ


som jag hade dig förut..

hallå alla bloggläsare! tänkte berätta lite om dagen, och den började att man fick dra sig upp ur sängen vid halv 9, jobbigt för var astrött.. duschade och fixa mig lite, sen när jag skulle föna håret så kom jag på att mamma och pappa hade med sig hårfönen för dom är på kryssning. Så jag fick cykla bort till madde snabbt som attan och föna håret och fixa mig där för vi hade en tid att passa till motala. Aa som sagt, sen åkte vi till motala och då skjutsa hennes syster och pojkvän in oss till skänningemarken, så då var vi där ett tag. Sen runt 3 så åkte vi till motala igen och käka där lite och gick ner på stan och kollade lite. Sen tog vi bussen hem vid kvart över 6 nånting. Då gick vi hem till mig så satt vi vid datorn och massa, orkar inte berätta. Aa och sen drog vi ner till nostalgin, det var typ dött där!;o skittråkigt... så vi gick till madde fast hon drog till konsum och handlade mat för hon var hungrig. Då åkte jag hem sen, sen tbx till madde igen, var där i typ 10 min xd sen åkte jag hem igen och nu sitter jag och väntar på att **** ska komma, myys:) <3


haha, bild från igår. Bjuder som fan! ( om ni undrar vad jag har i näsan så äre ett kvitto:) )







hålla där!

madde är hemma hos mig nu, hon står och plattar håret. Som vanligt typ ;) haha, tänkte bara skriva ett inlägg lite snabbt. Vi ska iallafall snart dra ut igen:) öhm, va ska jag mer skriva? hahah, imorgon äre skänninge marken iallafall och det ska man ju såklart på :D med madde, och ska träffa några där med:) aej, nu orkar jag inte skriva mer för har ändå inget nödvändigt att skriva om. Bye bitches!


LOVE U!

3 augusti 2010

ska ner till stan och köpa en grejj, sen måste jag till farmor en stund och efter det så ringer jag madde eller agnes tror jag:) GREAT! (Y) vi hörs!

 

THIS TIME FOR AFRICA !

beauty and the briefcase

har precis kollat på tv, såg på beauty and the briefcase på tv1000 family, rätt så bra film:) fast va nära på att somna till några gånger, haha. Tror nog jag ska sova nu, ska upp tidigt imorgon också för ska in till Lkpg så de är lika bra att lägga sig nu. Vi hörs imorgon istället!


de bara e så..



seg måndag.. har suttit vid datorn och degat typ hela dan, eller jag vaknade typ runt 2 och så åt jag bara lite fil sen gick jag ner och kolla på tv och sen vart det datorn. Det har ju inte vart det bästa vädret idag heller om man säger så, så har inte haft lusten att gå ut eller så. Imorgon blire att träffa bästa och dra till Motala, tror jag(?) :)
men ajja, nu ska jag hitta på nått istället för att sitta vid datorn. Orkar inte sitta här längre.
KRAM 

ny header



ja, som ni ser så har jag gjort en ny header. Jag hade haft den andra så länge så kände för en förändring. Vi får se hur länge jag ska ha den här nu, men det blir ett tag nu iaf.

linne från USA:D

åhh, mina kusiner från usa har skickat ett jättefint linne till mig, skulle fått det på min födelsedag egentligen men dom skulle inte ha hunnit skicka det just då jag fyllde. Men har fått det nu iallafall:) saknar dom!:o sist vi var i usa var lix för 6 år sen, men det är ju så satans dyrt också att åka dit! :( fast dom var i sverige förra sommaren så det är ju inte så att jag inte sett dom på 6 år ;) haha, men kul att veta va? ajja, hade inget annat att skriva om ju.






emma & madde

 
hehe, jag & madde gjorde en video när vi sjunger för skojjs skull xp
btw, madde som låter i början:D hon gjorde nått lustigt:D haha

"rubrik"

hallå där! sov hos madde inatt och vi vaknade för ett tag sen. Hon gick upp och duschade så jag låg och sov ett tag till, sen när hon var klar fixa hon med frukosten lite och sen duschade jag en snabbis också. Nu håller hon på att fixa sig lite och jag sitter här och skriver:) ska snart dra hem och gratta min bror men sen kommer jag tillbaka hit och så drar vi till Motala sen, eller lite senare typ:) men nu ska jag kila iallafall och fixa mig lite jag också. KRAM

RSS 2.0