I miss you like crazy...


jag står nu ensam kvar
så många minnen utav dig
känslorna man gav men
kärleken är kvar...   :(( (L)

FAN, vad jag saknar dig... :(


ah, mobilh*lvete!

får seriöst dampet på min mobil nu! jag kan inte lägga in bilder på datorn, kan inte överföra bilder från datorn till mobilen, den laggar sig ibland så hela skärmen blir svart och lägger av helt eller så blir skärpan helt cp, och sen har jag tappat den på asfalten så hela baksidan är ju pajjad, fast det var i somras det hände när jag cyklade över den ^^ det var faktiskt mörkt ute så såg ju inte vart jag körde o.O... :/ haha, klant...  Men i vilket fall, jag vill ha en ny mobil! fast jag har bara haft den här mobilen i ett halvår (a) men gaah, jag får verkligen rycket x( haha, väldigt nödvändigt inlägg kändes det som jag gjorde ;) men hade bara lust att skriva nått på bloggen så då vart det såhär. Men ajja, ska kila nu. TTYL


mobilhelvete...

moment of truth


All I know is I'm lost without you





såhär kul har jag nu


hahah usch nää, att behöva plugga på en lördag är inte kul! ._. fast jag hinner inte göra det imorgon nånting så är illa tvungen att göra det nu. Skulle egentligen velat ha träffa amanda idag men det vart inte så "/ måste ses snart gumman! ;o (L) men ajja, jag har iaf typ 30 sidor eller nått att läsa så bäst att jag gör det nu, eftersom jag bara har läst 1 sida än sålänge, hahah så duktig jag är (y) KRAM

som om jag aldrig funnits

jag har typ trappat rösten ;o kan inte prata normalt iaf, hes som fan xp haha, igår asså, fyfan xD... Vaknade upp för ett litet tag sen och ska snart plugga på fysik, det suger, Ikooow (y) men jag måste för har prov på måndag och ett till prov på fredag. Idag iaf så blir det bara att ta det lite lugnt trorja, ska upp tidigt imorgon för jag ska med till Jönköping för att hämta min bror som är på DH. Men ajja, ska dra nu. Tjarrå!


Från igår, haha fyfan... lite sådär smått borta bara ;)

seg uppdatering..

sorry för det. Men har inte orkat och inte haft nått speciellt att skriva om. Men har tröttnat lite på att blogga, kanske ska sluta. Jag vet inte riktigt, får se hur det blir med det. I vilket fall så kan jag ju skriva vad som hänt och lite så :) I onsdags så var jag med madde efter skolan, och vi var typ heeelt crazy asså xD haha, jag är hes nu frt efter det kan jag säga xd sen så gick vi till konsum senare vid typ klockan 8 och sen så smsade agnes och då gick jag och träffade henne fast jag var ju på stan och hon bor ju lix 1000000 mil därifrån, så det var askallt att gå:s och så smsade hon att hon var i flygeln så jag gick dit men så var hon inte där och så smsade jag till henne och skrev: vart fan äru? och så var hon inne xD så jag gick dit ist och sen så drog vi hem till mig och hon skulle ha sovit hos mig men det vart aldrig så pga vissa skäl.. aah, och sen i torsdags då, då var vi i mjölby hela dagen på dacke, chill som fan att slippa skolan, jag stannade kvar sen efter också för jag skulle träffa en person MEN som såklart inte kom -.- så pappa kom och hämta mig. Och sen idag då så vart det skolan halva dan typ, för jag gick hem sen för jag dör snart av min hosta kan jag lova... usch, träligt. Menmen, snart ska jag dra ut och träffa annih dårå, och vi planerar lite saker :D skriver inte det här.. men ajja, CYA TOMORROW!


you think you're cooler than me..



If I could write you a song,
And make you fall in love,
I would already have you up under my arm.
I used to paul all my tricks,
I hope that you like this.
But you probably won't,
You think you're cooler than me.

You got designer shades,
Just to hide your face and
You wear them around like,
You're cooler than me.
And you never say hey,
Or remember my name.
Its probably cuz, you think you're cooler than me.

Im not missing you at all..

halloj! helt OK i skolan idag asså. Och jag kom inte sent idag heller!, helt otroligt haha;) hade bild först då så det var slappt :) men sen i typ korridoren idag så stod jag och prata med lisa, agnes, susanna, ewe, och bla bla några till. Och så kommer ludde och josef förbi sen. Och då så står jag bredvid ludde helt normalt asså, men sen helt plötsligt så knuffar typ josef till honom för skojjs skull och då stöter han till mig också så jag ramlar utanför caféterian där xD haha, fast ludde hjälpte mig upp xp stackars mig vare då... haha. Men iaf, sen så hade vi skridskor idag också och jag äger ju på det ;) haha, naa inte precis, åkte med madde. Och sen när vi skulle gå tbx till skolan igen fick vi motvind med snöstorm nästan, kul fast ne.. fast det var ännu värre när jag skulle gå hem från skolan idag, fyfan.. plus att det var askallt också. Usch och fy och blä på det här vädret!

här är några bilder och en video

hum, linus som typ...  gömmer sig?

anton, haha D: xD

jag och madde

mattedjävulen av lisa, hahah kul man kan ha på matten :)




hahahah D: ignorera min röst snälla, mkey? xD

snabbt inlägg

okeey det här blir ett snabbt inlägg, har vart med madde idag iaf, sen vart det hem och plugga, fan vad jag hatar't...
aa, sen vart det typ bara att kolla på tv och chilla, och typ nu ska jag sova. haha så godnatt så hörs vi imorgon ;)


kommer in lite videos och bilder imorgon föresten från idag, orkar inte lägga upp dom nu :P


madde gääästbloggar (L)

ao nu ska madde gästablogga :)/emma


hahhaha aaa nu ska lilla tråkiga jag skriva nåt
hmm tja jag kan ju börja med att emma liggen på 2 stolar under bordet och är skit skrajj (a)
vi hör lite konstiga ljud från lägenheten ovanför där ingen bor..... skumt!
Vi SKULLE gått ut med hunden vid de här laget men på nåt konstigt sätt så blev de inte så ( EMMMMMAAAA!!)
men nu när jag inte har nåt kul att skriva så kan ju lika gärna säga att jag är klar :D

btw bilden är från sommaren 2008 <3

har varit i Linköping hela dagen

yes, idag har jag varit i Linköping typ hela dan. Har varit på öppet hus på John Bauer, kollade på frisörlinjen och restaurang och livsmedel :) verkar vara en jättebra skola, men har lite att fundera på innan jag vet vad jag verkligen vill. Sen efter det iaf så var vi och åt på max och sen så köpte vi två par skor till mig och sen vart det också en deodorant och ansiktspeeling :) Sen vart det att åka hem och jag åkte och sola och sen duscha jag.
Imorgon blir det att åka på spa ;) ska bli jätteskönt!


bilder på det jag fick hem:



älskar dom kängorna!


karma chameleon

hej där! hann inte blogga igår när jag kom hem från stockholm. Var så trött och så orkade jag inte blogga. Men iaf, det var kul iaf :) fast segt vare när vi var i riksdagshuset och sen innan vi skulle "gå in i själva huset" så äre ju såklart två töntar som står och glor hela jävla tiden på mig, så jävla störande är det, dom glor på mig och natta i klassrummet också, jävligt omogna asså! :s säger inga namn här i bloggen men tror säkert ni vet vilka ni är ;)  men iaf, jag vart så jävla irriterad att jag bara fick ut mig: "asså vafan glor ni hela jävla tiden för!?" och dom bara: "vadå glor, vem äre som glor egentligen?" och jag bara: jaa, ni? ni glor ju på mig och natta hela jävla tiden i klassrummet!" haha, och sen så sa madde bara: asså vafan äre ni vill egentligen, sluta glo bara! eller nått sånt där sa hon :) och dom bara:"vafan har du med saken att göra?"  oh bla, bla, bla.. drama, drama, drama ;) aja, sen iaf  fick vi gå fritt på stan och då sa jhonny att jag skulle gå med han, lucas och anton, fast linus sa att jag skulle gå med han, markus och några andra tror jag, fast madde sa att jag skulle gå med henne, haha xD vart lite svårt dedär :D men gick med madde sen iaf;) mötte ändå på jhonny, lucas och anton på stan sen så gick lite med dom. Sen på vägen hem så var jag jättetrött, somnade nästan :) haha så satt jonas och smsade mig i bussen fast han satt bredvid Xp hehe, idag iaf så var jag hemma från skolan, mådde inte så bra så har bara slappat framför teven :) men ska gå nu, hare gött ;)
KRAM


upp vid klockan 5 imorgon...

fyfan, ska upp vid klockan 5 imorgon! ;o vi ska till stockholm med 9;orna, men frågan är... kommer jag ens orka komma upp!? :( ;o hmm.. naej, tror jag kommer komma sent, jag är ju så duktig på det ju (y) haha, aej, men ska snart gå och lägga mig så jag verkligen kommer upp imorgon. Men mm.. Godnatt säger jag nu ;)


abcdefghij.... palla rubrik?

tjue! kom hem strax innan 8 ifrån agnes grymma farmor! haha, seriöst fan, skönare kan man inte bli ;) 86 och hyper är hon, hah :D men iaf, vi va först hemma hos mig en stund sen drog vi till stan och agnes skjutsar som om jag vet inte vad på cykeln, hon kan inte skjutsa! så säger vi :) Sen så försvann hon och jag åkte runt i stan och leta efter kvinnan xD men hitta henne inte :D hahah, sen så visade det sig att hon hade gått till sin farmor så då cykla jag dit :) höhö^^


agnes farmors tjocka katt ^^


haha, lyckat xD


jaa, såhär blir det om man heter Emma Ström och försöker steka pannkakor (y) hahah, nejmen asså.. jag skulle vända på pannkakan bara för den va klar och så flyttade jag på plattan för den inte skulle bli för varm och då så råkade ju såklart  grytvanten hamna på plattan, och jag bah: ohh nej, faan! hahah, så gömde undan den sen för annars skulle mamma få rycket när hon ser det. Hahaha :D ajja, men agnes kom precis hit nu så måste dra nu. KRAM

faan vad jag är bra! ;o

hahaha, dagen började inte så bra om man säger så xD jag vaknade upp som vanligt och så titta jag på klockan och då varen halv tio typ! haha, jag fick brått och bara sprang upp ur sängen och gjorde iordning mig och massa, haha hade alltså försovit mig i nästan 2 timmar och missat 2 lektioner, så jävla skillz av mig då! xD ae, men kom in på lektionen när vi hade SO, fast läraren vart inte arg elr nått xp haha, ajja jag får skylla på väckarklockan som låter för lågt, hörde den ju inte :S elr.. jag minns faktikst inte rikigt om jag hörde den(?) jag kan ha hört den fast jag stängde av den sen och somnade om, hahah xD ajja, skit samma. Här är några bilder.





20.00

snart blir det att kolla på ung och bortskämd på svt1!


hold my hand




bilder från idag



huhuhu xD

fick tbx mitt omprov idag, det gick mkt bra :)





haha, bjuder på dom sista bilderna

wäääähhh

heejsan! sitter i caféterian i skolan med lisa och natta. Gör inte så mycket, sitter och snackar skit (y) GREAT! höhö. Men har inte så mycket att skriva, har inte hänt så mycket under dagen, har nyss ätit och idag har jag biologiprov :S WISH ME LUCK! ;o :D ajja, men nu ska jag dra. KRAM



► play the moment...

► Play the moment
▌▌ Pause the memories
■ Stop the pain
◄◄ Rewind the happiness

hallåå

idag har jag inte gjort nått speciellt. Typ bara kollat på tv och försökt plugga som det känns som jag gör hela tiden :s :/ vi har faan skitmycket läxor nu, typ så man inte hinner med allt.. ajja igår iaf.. jag och lisa var ju i lkpg och kollade på paranormal activity 2, och aa, jag kan ju säga såhär... jag var faan skiträdd, blundade nästan hela tiden, hahah XD vilken mes jag är :) kunde inte sova inatt heller x( haha, usch. 2:an var värre än 1:an tyckte jag iaf. Jag skulle ha sovit hos lisa inatt egentligen men det vart inte så eftersom det är fars dag idag så då vart det att jag sov hemma ist. Ajja, men ska dra nu. HÖRS!


bild från förra året, haha :)

Paranormal Activity 2

klockan 9 blire att jag och lisa åker in till lkpg och kollar på bio, ska se på Paranormal Activity 2, jag kommer ju typ dö ;o serri, kommer fan inte våga kolla nån gång genom hela filmen, haha XD innan filmen ska vi nog först äta nånstans för vi har inte ätit på hela dan. Fast jag har inte vart hungrig ändå så lix.. ajja, bla, bla, bla :p bara onödigt att jag skrev det där xd men ska gå nu och fixa lite grejjer. Vi hörs imorgon :) KRAM


men niiice dåå

var ute förut, aa för några timmar sen och såklart när just jag ska gå ut så ska det ju börja regna.. blev skapligt blöt kan jag säga, resultatet på mina jeans blev såhär:


mhm, myysigt ;) usch vad jag hatar regn!


...

varför blev det som det som det blev :(...


me without you

dampmobil


min mobil kan få rycket ibland verkligen ;)

madde är här :)<3

ao, madde är här hos mig nu. Vi sitter och kollar på tv, har precis kollat på en skräckfilm, asläskig varen, kom inte ihåg va den hette men vi satt typ ihopkrypta genom hela filmen xD Agnes skulle kommit också men hon dissa..
ditt dumma mongo... nevars <3 och imorgon blir det att kolla på bio med lisa på paranormal activity 2, och aa jag lovar, jag kommer dö xO faan asså XD men ajja, måste gå nu, madde tjatar på mig för jag är så osocial :D herrååå!

det här gör jag bara för agnes vill att jag sak lägga upp den!



bara för att agnes ville att jag absolut skulle lägga upp den här videon så gör jag det :)
hämnd, mohahaha! :D bara för du va dum idag...

once in a lifetime



asslapp dag idag:) hade sovmorgon först, och sen åkte jag och mamma och hämtade lisa och sen åkte vi till dackeskolan som hade öppet hus. Vi tyckte det verkade jättebra där! både jag och lisa ska gå RL där tror jag. Ajja, sen vart det iaf tillbaka hem igen, jag och lisa åt i skolan fast det var skitäcklig mat så vi drog till fyrkanten ist och åt där. Sen gick vi typ till stan för vi ville ta så lång tid som möjligt av att gå tillbaka skolan xd men sen när vi komm tillbaka hade vi egentligen bara en lektion kvar :) TFM. Fast jag gjorde ju mitt fysikprov då, det gick rätt bra kändes det som (y) sen när jag hade gjort provet så gick jag ut till aulan för agnes var där i musiksalen, och lucas och bla bla några andra till. Sen slutade vi och lucas och ludde var dumma, OCH AGNES! lucas och ludde tog tag i mina armar och benen och gick i korridoren och släpa på mig x( hahah. Sen så snodde agnes min mobil och skåpsnycklel samt hemnyckeln. Fick fan springa igenom hela skolan för att få tag på dom! men hon snodde dom bara för att jag hade spelat in när hon sjunger i aulan och då ville hon att jag skulle ta bort videon, men såklart jag inte gjorde det? så aa, då tog hon mina saker x( fast fick dom ju tbx sen (a) förutom mitt mobilskal som hon tog. Ska ha det imorgon bara så duvet!


lisa :)

haha, ludde, lucas och jag :D

endless - refleksjon



Har du noensinne følt at det ikke kunne gå din vei?
Har du sett deg selv i speilet?
Se deg selv i speilet!
Se på refleksjonen av et menneske som seirer..

Har du noensinne følt det at ingen andre ser din vei?
Bare se deg selv i speilet
Så ser du en som seirer
En som klarer alt det der som ingen andre greier.

c'était juste un rêve

guud vad jag hatar denna snöö! inget för mig asså. Jaja, hade ju biologiprov idag, eller aa... nej, jag hade inte det. Jag ska göra det på måndag ist, för seriöst jag kunde inte ett skit "/ men imorgon så ska jag göra fysikprov, fan. Blir att plugga ikväll då också -.- + på franskaglosor. Men måste hämta min cykel hos madde sen också eftersom jag inte cyklade hem med den igår. Och sen imorgon så ska typ jag, lisa och mamma in till mjölby. Är typ öppet hus där eller nått(?) :p men ska kila nu. C YA



101109

efter skolan idag gick jag till farmor (i snöstorm!) hatar snö! usch... åt lite hos farmor iaf och pluggade lite till biologiprov imorgon. Sen vid typ klockan 5 drog jag bort hem till madde :) pluggade där också xD madde hjälpte mig, mihi (y) aa, sen vid halv sju hämtade pappa mig för orkade verkligen inte cykla hem. Jag skulle bli en snögubbe då... huhu. När jag kom hem så vart det ännuu mer plugg. Asså, blir faan helt hjärntvättad av allt detta pluggande :s hmm.. ajja, men ska dra nu, vi hörs.

hemma

efter en skön vecka i värmen så har jag kommit hem nu, det var skönt att komma hem men samtidigt ändå inte, har inte längtat efter kylan iaf. Lix, när man vart nere i värmen med ca 30+ och så kommer man hem när det är -2 . När man gick ur planet fick man typ värsta chocken av hur kallt det var, haha x) men det har iaf vart toppen nere i Egypten (y) Fast det var typ en dag när vi snorklade så såg jag en typ 1 meter lång muräna under korallerna, skitläskig varen xO haha. Allt har vart toppen som sagt :D fast det var inte lika kul på flygplatsen när vi skulle åka hem kan jag säga, förrgår asså... Precis innan vi skulle checka in och så mådde jag dåligt och kände att jag behövde gå ut. Så jag och mamma gick ut och jag satte mig på en pelare typ, sen så började jag helt plötsligt se suddigt och allt snurrade och så spydde jag, precis därefter svimmade jag och sen vaknade jag till men så svimmade jag en gång till och då slog jag i huvet, det ändå jag hörde var att mamma ropade massa på hjälp och så.. tillslut så kom det massa folk sen och hjälpte mig och så, sen varen en som lyfte upp mig och bar mig in till ett rum och dom kollade pulsen och allt på mig och sen fick jag åka i rullstol till ett sjukvårdsrum där på flygplatsen, snacka om att alla folk glodde... fick iaf vätskedropp och massa för jag hade tydligen druckit för lite vatten och så, då det var därför jag svimmade och mådde dåligt. Men alla där var jättesnälla och så och tog väl hand om mig så det gick bra sen iaf. Var bara lite skakis när jag skulle gå på planet så jag fick lite hjälp då också. Sen fick jag typ ta en asäcklig medicin som jag skulle ta var fjärde timma, smakade pissäckligt asså, promise! men det skulle jag ta bara för att få i mig massa vitaminer som jag hade förlorat så var tvungen att ta det. Men sen på planet iaf så sov jag nästan hela resan hem till stockholm, och mådde bättre igår och idag är jag nästan helt OK :) men ajja, nog pratat om det... Här kommer det lite bilder ist.














hahah

jag blev meddragen i det xD :) haha








det var en del av bilderna, jag kanske lägger in mer sen på facebook ist.



RSS 2.0