dödstrött, jao..

hallå ! vi slutade runt klockan 2 idag. Jag är heelt slut kan jag ta och säga... Hade ju friluftsdag idag och jag började dagen med att gå upp och fixa mig lite så. Sen så cykla jag iväg till madde. Vi drog till skolan sen och började det hela med att cykla 2.5 mil !!! vi cyklade upp mot hagebyhöga däråt och sen vidare mot orlunda sen till vadstena igen. Fyfan vad jobbigt det va asså ._. sen efter det så drog vi hem till madde och jag la mig på golvet direkt xd haha. Var ju typ död ! sen så drog vi till skolan igen och åt där, sen åkte vi buss till nässja och hade vandring där. Sen hem igen och då vart det att hämta min cykel hos madde och sen hem. Sen kom mamma hem och då åkte vi till vårdcentralen för jag skulle ta sprutor. Efter det hem igen óch snart ska jag duscha.

// e m m a


mitt hår!

jag har faktiskt inte tänkt på det så mycket, men mitt hår har faktiskt blivit rätt långt :D jag har lix hört folk säga; oj, vad långt hår du har fått emma o.s.v. Men jag säger bara att det är kort ju! Men har faktiskt insett att det är ganska långt nu :D *happyface*





NU

naej, nu ska jag ta och hoppa in i duchen, sen blir det kungarna av tylösand senare ikväll :D
blir föresten skola för min del imorgon -.- (tyvärr) ska ha friluftsdag dessvärre med, blääää(!) sen efter skolan ska jag te vårdcentralen och ta två sprutor, hatar att ta sprutor :( usch på det! ajja. PUSS PÅER!

aldrig vågat förklara



jag ska berätta något så lyssna nu
de e bara du som får mig att känna såhär
varje gång som jag ser dej så lyser jag upp
de känns tungt att veta att du inte känner samma sak
jag trodde du va den rätta, men så fel man kan ha
allt som va så bra
snälla kom tillbaks
när jag ser dej med någon annan faller allting isär
för i min dröm värld så finns du där
nu är du min vän men inget mer än så, men de får gå
vi måste få de att fungera
för alla minnen betyder så, dom betyder så, dom går inte att radera
jag älskar dej
har aldrig vågat förklara mina känslor för dej
dom kommer alltid bevaras, långt inom mig
jag lovar dig , de e bara du
som får mig känna såhär
jag ska berätta något, så lyssna nu
de e bara du som kan få mig må bra
när jag tänker på dig och alla saker vi gjort, tiden gick så fort
jag säger tack för alla dagar
inget är som förr o de vet du om
vet att jag felat men de e inget jag velat
ja sårade dig med flit, du måste förstå att jag kan dö för dig
baby, kom ihåg.
du e den finaste på denna jord, de svär jag på
den bästa vännen man kan få, du får inte gå
jag älskar dej
har aldrig vågat förklara mina känslor för dej
dom kommer alltid bevaras långt inom mig
jag lovar dig, de e bara du som får mig känna såhär

gammalt:D

Haha, massa gammla blandade bilder :D




haha, nawe. Jag och Adam för nästan exakt två år sen, var 13 år där :D


haha, typ också två års gammal bild :D


haha madde :)



hahah, fint :)


sommar på öland ♥














HAHA, ahh vad liten jag va där xd







sry.

förlåt för att det inte vart nån bloggning igår. Hade inte ork att göra det :p men ajja.. Idag iaf så är jag hemma från skolan, ont i halsen har jag, ajaj :( så det blir mestadels att bara ligga i sängen idag för min del. Men eftersom jag inte har nått viktigt att skriva just nu som jag kommer på så slutar jag här. Skriver senare ikväll ist, så vi hörs!

// e m m a

neverstore - hold on

kom hem från skolan för typ 1 timma sen. Vi hade skolfotografering idag mä.. och jag hatar't ;o haha, fast vart förvånad när vi skulle ta, för för första gången fick jag stå upp! :) annars har jag alltid fått sitta ner på skolfoton, bara för jag är kort (a) haha men kände men lång nu mot alla andra som fick sitta (a) ajja i vilket fall, hade håltimma idag också så jag och lisa cyklade hem till mig :) sen när vi skulle tbx till skolan kom vi precis i tid till lektionen x) sen efter skolan vart det att åka hem då och ta bort smink och grejjer. Snart ska jag nog ner till stan och sola en stund också (y) btw, kom precis på att vi ska ha matteprov imorgon... Wish me luck säger jag bara! :o

//e m m a


dagens klädval


I dont need glasses to see your beauty

söndag nu igen då. Sov rätt så länge, åt frukost vid 2 typ, haha. Gick upp sen och... kommer faktikst inte ihåg vad jag gjorde, hahah herregud.. börjar bli dement tror jag x) iaf, vart på stan nyss och solade en stund. En 20 minutare vart det, riiikigt skönt vare! Ska snart duscha av mig och sen blir det väll att kolla på en film antagligen. Så tråkigt väder äre ju så finns typ inget annat att göra. Men, men... TTYL

1 månad & 5 dagar ♥ (#)



I'm Like Fish Outta Water
I Can Never Breathe Without You
Fish Outta Water
I Can't Eat Or Sleep,
I Don't Know If I'l Make It Through The Night
I'm Like A Fish Outta Water
My World Was Built Around You
Fish Outta Water
Heartache, Heartace
Come And Save Me


best of me



Godnatt, nu ska jag sova! är sjukt trött.. vi hörs imorgon.

// e m m a ♥

hemkommen från stan

kom nyss hem från stan. Har vart med natta, andreas, kumlin, westman och linus.  Vi var borta vid preem först och då snodde dom min cykelnyckel + min cykel -.- sen åkte vi ner till stan och asso.. westman., så sjukt jobbig/äcklig han är.. :S :( kumlin skjutsade mig på cykeln och sen så kommer linus med moppen bakom med westman på också. Sen så kommer dom bredvid oss och så börjar han taffsa och massa på mig (!) :S jag skrek liksom till honom att sluta t.o.m men så fortsatte han bara! :( :S och sen skulle han alltid gå bakom mig också.. :s Så asså till slut fick jag nog och sa till natta och dom att jag drar hem nu.. så aa jag drog hem då, skönt att slippa honom iaf. Usch, jag hatar sånt! :( så obekvämt med såna personer som inte kan lyssna och acceptera. Ajja, ska ta och kolla på en film och krypa ner i sängen lite nu iaf. Vi hörs. KRAM

swag in a bag


bra, bra, bra låt!

"jag antar att dom antar att du är här antar jag"

hahaha, rubriken ääägnes :D vi lagade nudlar precis, och nyss pratade jag i tele med en norrlänning, skön som fään :D haha! och nu ligger agnes och sover typ i min säng. Jag ska snart ta och duscha lite trorja. Jao..  vet inte, har inget mer att skriva, men kommer bilder ist :)




hahah, jag och agnes immiterade blånäsan i skolan :D (fredrik waxegård) xD

när vägen känns lång..

är hemma nu igen. Mötte ju upp agnes som sagt pga vissa skäl... vi drog iaf sen. Hem till mig, dampa lite på mina föräldrar och så.. intressant va? naej, men dom kan va så j*vla jobbiga ibland! arghh... vi drog ut då för pallade inte vara kvar hemma. Satte oss typ bakom brandstationen i regnet och åskan, kuul.. nooot. Såg ut som vi hade duschat. Sen orkade vi inte sitta kvar där så då drog vi. Åkte tillbaka hem sen och har inte pratat med nån av dom.. gick in på mitt rum och nu ligger agnes i min säng och är sjukt osocial och pratar i tele med oliwer. Wäääh. Ajja, nu ska vi hitta på nått ist. See ya tomorrow!

// e m m a


kvällens klädval

drog bara på mig nått eftersom jag ska ut och träffa pluttis bara :) <3 så det fick bli mysoutfit.



HERRÅÅ SÅLÄNGE!


...

sitter och gör inte så mkt just nu, men ska snart ut och möta agnes om en halvtimma. Hon vill snacka med mig... det var tydligen viktigt <3  vet inte riktigt, men hon kanske sover hos mig sen också :) älskar dig gumms. Men ska gå nu.

// e m m a


maroon 5

tjuu! skolan som vanligt idag då. Det var faktiskt OK dag idag. Fast på TFM:en idag när vi hade rast så mobbade lucas och ludwig mig ;( hahaha, dom lyfte på mig. Jag satt på en stol i C - koridoren med madde, natta, johan och blabla, massa andra randoms.. och sen helt plötsligt så släppar dom undan stolen ut i koridoren med mig på så den nästan vällter xD aa, och sen tar lucas tag mina ben och madde i mina armar, hahaha hallå, hon kunde ju gärna hjälpa mig ist xd:D aa och sen så ligger jag där mitt på golvet i korridoren :D hahahah. Lite småkul faktiskt (a) och sen så kommer ludwig helt plötsligt fram rakt frömför ansiktet på mig och skrämmer mig, haha. Men ajja, agnes följde iaf med mig hem efter skolan. Vi åt lite och sen så åkte vi hem till henne. Gjorde inget vidare mycket. Drog ut sen, gick till madde så hon följde med ut :) och sen senare träffa mig massa andra randomfolk :D och sen gick madde hem och jag följde med agnes hem, och sen så åkte jag hem och ska snart göra läxor, buhuu :(








hahahaha, oh fyfan asså xD jag hade ett stort sår sen igår när jag red och ramla av.. madde skulle rengöra det och lägga om det. Och aa, ni ser ju hur jag reagerar xD haha, sved som f*n!

kungarna av tylösand



kollade på kungarna av tylösand förut. Haha, så sjukt bra äre :D (Y) snart ska jag iaf sova tror jag eller så ska jag kolla på film, har sovmorgon till halv tio imorgon :) så det är skönt! men ajja, jag skriver mer imorrn. Godnatt!

// e m m a


tmy - det finns dagar



utan dina andetag

nu har man kommit hem från agnes då, har duschat och så också :) första gången på länge som jag red nu som sagt. Först red vi ut och sen i paddocken. Det gick faktiskt rätt bra tyckte jag :D hahaha, förutom på slutet typ när jag faila xd vi red i paddocken då och så hoppade vi lite småhinder som gick bra :) sen när peach light (hästen asså) skulle hoppa av så hoppa han rätt tidigt. Asså jag var ju med på det men sen efter hoppet så ramla jag av, hahaha :D fast jag skratta bara så xD men har värsta såret mellan två av mina fingrar nu, svider som f*n... usch. Men ajja, sen när vi var klara och allt det där släppte vi ut dom i hagen igen, sen gick vi in och agnes fixa sig till fotbollen efter som hon har träning idag och jag åkte hem :)


agnes pluttis, älskar dig.

ajj...


hahahah, ojojoj.. kolla vad jag hittade när jag kollade igenom alla mina gamla videoklipp :o
en klipp som är 3-4 år gammalt och då red jag ute i värdestad, "gärdslösa knytteryttare" haha så hette det.
shit asså... xD
  dålig på att rida var jag där med, haha usch asså :D

when I look at you

kom hem precis nu och ska äta lite och tvätta bort sminket. Sen åker jag till agnes och rider där också :) har inte gjort det på typ hundra år ;o så undra hur det kommer gå :D haha, men skitroligt att få börja igen verkligen, har ju saknat det en hel del :) ska nog börja rida i motala också *happyface* :3 ajja, men måste dra nu. Skriver senare ikväll. KRAM


I love the way you lie

det vart inget motala med agnes idag, fast hon åkte in ändå. Men jag kunde inte för bussen vi skulle ta gick halv fyra men jag slutade halv fyra idag och jag ville inte säga till lärarna att jag var tvungen att dra för jag har redan gjort det en annan gång xd så tror inte dom skulle tro mig :P och så ville jag lix inte skolka, för måste skärpa mig nu.. vill inte att det ska va som i 8:an xp jaja, whatever... men agnes kom hem till mig efter att hon vart i motala iaf :) vi gjorde inte så mkt. Jag låg och sov i sängen, hon satt vid datorn. Men hon har dratt nu, hon skulle hem och rida spiran. Jag skulle egentligen också följt med och ridit lighten. Men jag kunde inte för har ett jävla biologiprov imorgon :// suuuuuger ! ajja, ska kolla på tv eller nått nu.

// e m m a ♥


100921

ska snart till skolan, eller aa om typ en halvtimma. Vill verkligen inte till skolan idag! trött på skiten nu... efter skolan blire iaf motala med agnes :) men bäst jag fixar mig lite nu så jag inte kommer försent -.- vi hörs!

// e m m a


FreaxXx



Lets get freaky now, lets get f*king freaky now.

jag hatar måndagar!

usch för måndagar! långa, sega och tråkiga är dom. Idag var jag extra trött i skolan, gick och la mig sent igår vid typ 1 nått sånt. Så jag var som en zombie i skolan idag... dagens klädval vart helt enkelt mjukisbyxor och en tjocktröjja. Orkade inte ta på mig nått annat. Somnade nästan också på sista lektionen typ. Biologi hade vi då, döötrist. Den ändå roliga personen som lättade upp min dag lite grann det var fan agnes snuttan :)<3 haha, hon är galen! :D och imorgon äre tisdag också, en av dom sämsta dagarna också. Har livsstil och sånt :( kommer inte orka seriöst. Funderar på att va hemma... NEJ, jag skojja bara ;) ingen skolkers här inte ;o haha, föresten så jag tog med agnes godis till skolan idag som hon glömde igår. Jag åt faktiskt inte upp allt (a) snäll som jag var! aej, nu ska jag nog duscha tror jag, eller jag får se föresten. Orkar inte resa mig ur sängen x( hahah. En sak till bara... Vill bara lägga en stor fet DISS på det här skitvädret som vi har. REGN=(N) tur att man snart ska till värmen då ;) KRAM

hahah, en kväll med agnes och moi xD

agnes har vart här men hon har precis åkt hem nu. Vi kollade på film (the last song) sjukt bra! sen så tog vi lite kort (a) och sen gick vi ut en stund, och agnes glömde sin godispåse här hemma *hurray för mig* :D hahaha. Så nu ska jag käka upp det (a) men men, här kommer lite bilder och filmklipp.


har inget smink på mig, men bjuder.







HAHAHA, ily snuttan!

söndag

söndagarna som brukar va sjukt sega och tråkiga, men idag tycker jag faktiskt det har gått rätt snabbt. Gick upp runt typ 12 kanske och då satt jag vid datorn en stund, sen var jag tvungen att göra hemkunskapsläxa, och sen åkte jag ner till stan och solade lite, länge sen jag gjorde det nu så det var skönt! sen duschade jag av mig när jag kom hem och snart ska jag till agnes, elr om hon skulle hit, jag vet inte riktigt :) <3 TTYL


tummen ner för läxor (N)


00.21

I am so happy with you
I can discuss all my thoughts, or
I don't have to say anything
You always understand.

I  am so relaxed with you
I don't need to pretend
I don't need to look good
You accept me for what I am.

I am so strong with you
I depend on you for love
but I live my own life
You give me extra confidence to succeed.

chokladpudding, mumma (a)

kom hem typ nyss, har hunnit duscha och lite sånt också och tagit på mig myskläder :) sitter och pratar med agnes lite nu och ska snart äta chokladpudding som jag har gjort, mumma (a) sen blir det väll att kolla på nån film också :) skriver nog inte mer ikväll, men annars hörs vi ju imorgon. PUSS


fyfan vad tråkig..

fyfan vad tråkig fredag! seeeg... naej, har så tråkigt så jag snart börjar tjuta asså ;( haha nerå, men asså.. AAHH! XD
bläääää, gosch.. nu går jag ut och möter mattias ist!
TTYL

you better go down when you get with me


saker jag längtar till (a)

- helg!

- höstlovet då vi åker till egypten :) ja, jag vet att jag har tjatat en del om det men so what? längtar ju... (A)

- julafton, hahah:D

- nån av dagarna efter jul, för då ska jag pierca naveln:D <3


orkaaa rubrik

skolan idag då, haha och jag och lucas har sagt mellan 35-40 hej till varandra idag, hahah:D fast imorgon ska det bli ännu mer hej! ajja:) efter skolan så gick jag förbi farmors hus och hon var ute så pratade en stund med henne, ska bort till henne sen en stund ^^ sen när jag hade pratat med henne gick jag hem och sen var jag tvungen att åka till stan och har äntligen hittat en plats att proa på nu! *yeeyy* vad mer har jag att säga (?) typ inget, det var nog allt. Men vi hörs. KRAM



haha, jag är kort som inte ser över skåpen ;(..


lucas sjunger lite... fint huh? xD

sovmorgon

haha, typ imorse klockan 7 nånting så gick jag upp som vanligt, gick in i köket och skulle ta och äta lite.. sen ropar pappa på mig och bara: emma, du har ju sovmorgon idag! och jag bara: ajuste, det har jag ju! så gick och la mig i sängen igen ist :D tänkte inte på att det va torsdag idag så drf glömde jag att vi hade sovmorgon xd men iaf, ska sova till typ halv nio och sen ska jag ta och fräscha upp mig och duscha och allt det där man brukar göra på morgonen. Men jag skriver när jag kommer hem från skolan sen. KRAM


just the way you are

hallå där! idag vart det skolan för mig men det var rätt så slapp dag ändå:

* träslöjd

*sv

*gehiresh xd (so)

*lunch

*gehiresh (so)

*språk

*biologi

fast känns som att dagarna i skolan går sjukt segt ändå, börjar bli skapligt trött på skiten nu asså...  bara att försöka stå ut ;) imorgon är det torsdag och ärligt tkr jag torsdagarna som vi slutar halv fyra på är slappare än på onsdgarna då vi slutar 14:40, haha :p ajja... kom på att jag måste plugga lite på ett biologiprov som vi har nästa vecka, hmm.. och sen så försöker jag komma in på schoolsoft men kommer ju fan inte in! AAHH, blir trött på den jävla skiten! så onödigt att dom skaffade det, typ inga som går in där ändå :S ajja.. orka prata om skolan nu o.0 nej, jag ska sluta med det:) tror jag snart ska ta och duscha och sen kolla på tv eller nått skit (Y) haha.
KRAM





bara för att låten är sjukt bra ♥

block 44 - känslorna man gav (L)

var hemma från skolan idag också, mådde inget vidare. Mår dock bättre nu så det blir nog skolan imorgon. Fast det är onsdag imorgon och då slutar vi ändå tidigt :) (Y) och jag måste måste måste verkligen hitta en prao plats snart ;o har typ tills på fredag på mig. Ajja, det ordnar sig nog :)


sjukt snygg han är i videon!!

Jeydon wale, han ser sjukt bra ut, jao (!)


jeydon wale :D


hahaha, fan vad jag skratta asså xd skrattar frt hahah, skön grabb :D

me without you



when everything falls apart, and it seems like the world
is crashing at my feet, you like me the best when I'm a mess,
when I'm my own worst enemy, you make me feel beautiful,
when I have nothing left to prove, and I can't imagine, how I'd
make it through..
there's no me without you, no me without you, no, no..


låten väcker många minnen...
och vill aldrig någonsin få tillbaka dom känslorna jag hade just då...
mådde piss verkligen.

1 månad & 18 dagar kvar!

1 månad & 18 dagar kvar till värmen! :) jag får värsta paniken, måste iväg nu nu nu! :D ;o hoppas det blir dubbelt så bra i egypten som det var i cypern och turkiet, asså jag menar ju inte att cypern och turkiet var tråkigt, för det var det verkligen inte ;o aldrig tråkigt att åka utomlands :D dock så kommer jag aldrig glömma turiket :( saknart sjukt mkt.. amanda, andreas och alla dom man träffade där :/ men seriöst nu, kan inte vänta längre x( jag bara räknar ner dagarna :p


en bit av poolen på det hotellet vi ska bo på, lovely :)<3

har kollat igenom min...

har kollat igenom min sminkväska lite. Hmm, asså man kan ju undra hur mycket pengar jag har lagt ner på allt det där xd tror nog inte jag vill veta, och det där är inte allt... I'm shoppaholic (stavning) av smink! ;o inte bra, inte bra.


... det värsta är att jag köper en del av sakerna, sen använder jag det aldrig.  Jag är lite bäng i huvet ibland måste jag erkänna xO

nelly - ride with me


hahaha, sån mes jag är

hallå allihopa! haha, jag tror nog jag är en av dom största mesarna xd jag låg och sov och så hade jag fönstret öppet, annars lär mitt rum va som i en bastu.. i vilket fall så hade jag fönstret öppet, och så hörde jag typ nått som kom in i mitt rum, nått lustigt surrande.. men jag brydde mig inte om vad det var eftersom jag inte såg det ens. Sen så typ en kvart senare eller nått sånt där så hör jag och ser värsta stora äckliga krypet i min säng! ahh, fatta vad rädd jag blev, hahah, eftersom jag fick panik typ och inte visste vad jag skulle göra så tog jag täcket fort som f*n innan den skulle försvinna så kastade jag täcket på den och mosade den till döds xD sen så va jag ju så jävla feg att jag inte vågade ta bort den själv så jag gick in till min bror och bad honom att ta bort den:p men asså, aej.. den va äcklig!


min bror, haha han får bli dagens hjälte! x)

they bring me to you

vaknade för typ en halvtimma sen. Gick upp och åt lite, ringde till pappa sen och sa att jag mådde dåligt. Är så förkyld just nu så sitter här och nyser, och sen har jag ont i halsen också :( inte braaa.. så det blir iaf att stanna hemma från skolan idag. Sen så blir att lägga sig i sängen igen, fast först skriva det här inlägget då. SEN sova (a) men kanske skriver nått senare under dan, får se:) KRAM


dålig uppdatering

hej! dålig uppdatering, förlåt för det. kan berätta lite vad jag gjorde igår. Jag träffade agnes, vi åkte till mjölby vid kvart över 3 nånting.  Träffade abbe, ralle och dom där. Sen när vi skulle dra hem fick vi värsta dampet och typ flumma loss galet xd tänkte först ta bussen in till motala, men vi sket i det så vi tog bussen till vadstena ist.. resten av kvällen orkar jag inte förklara vad vi gjorde:p aa, och sen idag så vaknade jag upp vid typ halv 2 eller nått. Madde smsa och jag drog till henne då. Gjorde inte så mycket, lagade pannkakor (a) blev osams lite... fast det ordnade sig sen<3 så onödigt att tjaffsa. Ajja whatever.. Sen så gick vi hem till mig, fick pengar av pappa och sen gick vi ner till konsum och köpte godis och hyrde film (a) "remember me" sketabra (y) sen när vi satt och kollade på filmen så gick jag på toan lite sådär hastigt, när jag sen kom tillbaka märkte jag att nått va borta.. sen kom jag på vad det var, så jag bara; madde.. var är mitt ciggpaket!? haha madde bara: vaaa? så såg jag på flinet att det var hon som hade gömt det, buse! sen när filmen nästan var slut så grät jag typ, så himla sorligt.. Men sen efter filmen åkte jag hem iaf, jag tog en dusch och sen var jag verkligen tvungen att städa mitt rum! ;o stökigt värre. Aa, och just nu sitter jag här och typ svettas som ett as för det är så j*vla varmt i mitt rum :( kommer inte kunna sova inatt. På tal om att sova så måste jag nog göra det nu, skola imorgon ju och kommer aldrig kunna orka upp imorgon annars :/ kommer komma försent den här veckan antagligen också som vanligt xd inte bra, inte bra! haha ajja, men vi hörs imorgon iaf. KRAM

lkdugjtbyvk8i578ohfjd

AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH,XGCKVJLXH6JDFGBHVRJ, FAAAAN WÄÄÄÄÄH, PSDRÖO87 GÖÖÖÖGHTHRYGUU, HAAAAar dddaaaaaaaaaMMMMMMMPET NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCJGVBKJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÄRKS ELLER HUR? ÖLV-B.K:@@@@ FAN VAD JOBBIGA FÖRÄLDRAR SKA VA IBLAND!!!! gaaaAAAH! HEJDÅ!!!!!!!!!!!!!!!1


@agnes place

sitter hemma hos agnes, hon duschar nu, eller har duschat. Så då passar jag på att blogga lite:) hmm.. aa, vad har hänt idag då, typ inget. Skolan bara som vanligt sen hem och äta duscha och äta lite. Sen gjorde jag inget speciellt. Åkte till agnes då och snart ska vi... ja, det säger jag inte vad vi ska göra, men kommer säkert bli askul :D haha^^ öhh.. wäääh. Har inget mer att skriva. Hörs imorgon! :D
KRAM


AAHHHH

rubriken, hahah madde?! :D det får bli kvällens ord :D iaf, efter skolan idag så drog jag och madde hem till henne. Gjorde inte så mkt, drog ut lite sen, till stan och så. Sen åkte vi hem till mig, satt vid datorn lite, sen åkte vi ut igen. Sen så åkte vi hem till hennes pappa och sen drog vi till agnes. Vi drog ut fast madde skulle hem sen så jag och agnes drog till stan och sen hem till mig xd sen åkte hon hem och nu sitter jag här och försöker plugga på engelska glosor. Uäääk... ajja vi hörs imorgon ;) KRAM


drar in till stan med...

drar in till stan med madde :) skolan vart det idag då. Var rätt kul faktiskt, kan lova att det är inte ofta jag säger det ;o haha.. men asså, jag hinner egentligen inte skriva nått nu men jag skriver senare ikväll ist. Lovar ;)



videoklipp från skolan, orkade inte vrida pån så vänd på era tjocka huvuden om ni vill se nått!

the beeeeach

hahahah, sitter och chattar med lucas på msn. Snackar om allt möjligt typ, och så kommer jag och säger att jag ska pierca naveln då.. så jag bara; jag ska pierca naveln :D och så skriver han: the beeeeach :D hah, och jag bara: what!? :O är jag en bitch?.. och han bara: asså.. beach=strand -.-' hahah okej, lite trög kan man la vara ibland :D (a)


gammla blandade bilder!











hahaha xD

huh? :D

<3




























jag och agnes är ju som vi är :D

a g n e s l a r s s o n' säger:
emma emma emma hej:D


emmaa' - 0730925240 säger:
tja agnnnes, tjaa, häänder do bruuschan?:D


a g n e s l a r s s o n' säger:
det händer ignet vaaaaaaaaa
ska snart åka på fotbolls träning(H)
själv då emma?:D


emmaa' - 0730925240 säger:
okej tråkigt:)
nää inget vavava:o:)
lyssnar på dunka dunka agnes:)


a g n e s l a r s s o n' säger:
aha emma:S


emmaa' - 0730925240 säger:
mm.. sluta va så jävla dryyyg och uppför dig som en kvinna!:S
agnes...


a g n e s l a r s s o n' säger:
jag gör det.. emma!


emmaa' - 0730925240 säger:
nej... agnes!
uppför dig som en man!
kvinna*


a g n e s l a r s s o n' säger:
men palla dig emma
nu blockar jag dig emma


emmaa' - 0730925240 säger:
palla äpplen ist -.-
dryygt:S


a g n e s l a r s s o n' säger:
:D


emmaa' - 0730925240 säger:
men nej, snälla sluta. vill inte bråka juuu ;(


a g n e s l a r s s o n' säger:
awww


emmaa' - 0730925240 säger:
emma är snäll faktiskt, inerst inne..
(a


a g n e s l a r s s o n' säger:
förlåter dig älskling:D
<3333333333333333333


emmaa' - 0730925240 säger:
aww puss på dig bby(a)! <33<3<3<33
PUSSSSSSSSSSS ÄSLKAR DIG SÅ GRYMT MKT BEBIS
:D
hihihihihi
nawe(a)
tsss
...
:$
:D
nu vart du tyst...
tog jag i för mkt ... :(?


a g n e s l a r s s o n' säger:
ja tror det.. blev fan jävligt kåt nu:Y :D
åhh jag kommer nu.. (a)


emmaa' - 0730925240 säger:
haha grrrr... ;)
ååhh baby, rauwr..
;o


a g n e s l a r s s o n' säger:
hahahaha..grrrr
du är min kk jue(a)
jag kmr före ****?(a)
innerst inne?


emmaa' - 0730925240 säger:
ja, din kk, only yours ;)
aa okej då:D
men sshh, säg inget om det här, det är våran lilla hemlighet ;) (a)


a g n e s l a r s s o n' säger:
jaa(a)
men nu måste jag till fotbollen :|
ses bäääbis(a) :D:D<33333333333333333333333333333


emmaa' - 0730925240 säger:
aha diss:(  men okej, byye :D <333<3<3<3<3<3<3
jag väntar på dig grrr
..


a g n e s l a r s s o n' /fotbollsträning - 0703669502 säger:
åhh grr
men bye<333


emmaa' - 0730925240 säger:
byee<333

HAHAHAHA :D


chemicals react

you make me feel out of my element
like i'm walkin' on broken glass
like my worlds spinnin' in slow motion
and you're movin' too fast

were you right, was i wrong
were you weak, was i strong, yeah
both of us broken
caught in the moment
we lived and we loved
and we hurt and we joked, yeah
but the planets all aligned
when you looked into my eyes
and just like that
the chemicals react
the chemicals react

you make me feel out of my element
like i'm drifting out to the sea
like the tides pullin' me in deeper
makin' it harder to breathe

we cannot deny, how we feel inside
we cannot deny

were you right, was i wrong
were you weak, was i strong, yeah
both of us broken
caught in the moment
we lived and we loved
and we hurt and we joked, yeah
but the planets all aligned
when you looked into my eyes
and just like that
the chemicals react
the chemicals react

kaleidoscope of colors
turning hopes on fire, sun is burning
shining down on both of us
don't let us lose it (don't let us lose it...)

were you right, was i wrong
were you weak, was i strong, yeah
both of us broken
caught in the moment
we lived and we loved
and we hurt and we joked, yeah

we lived
we loved
we hurt
we joked
we're right
we're wrong
we're weak
we're strong
we lived to love

but the planets all aligned
when you looked into my eyes
and just like that
watch the chemicals react
and just like that
the chemicals react
(the chemicals react)


Agnes gästbloggar

Woho jag gästbloggar 8D
Jaoowww, om inte alla vet det så äre ju jag som är Agnes. Emmas homie, tihihi(a)
Idag har vi inte gjort så mkt mer än åkt runt lite i stan(Y)..
Jag tänkte brätta lite om hur jag och Emma träffades.. aa det är typ helt random men mina päron och emmas päron var bff när dom var yngre, så dom umgicks typ alltid och så. Ohh, och sen när jag och emma "kom" till, mahaha.. så började jag umgås med madde och så. Eftersom emma också känner madde så började jag vara med emma också så ibland. Sen började vi va mer och mer med varandra *happyfejjs* hmm.. så typ så ligger det till lite iaf. Men nu ska jag gå, hinner inte gästblogga mer. pappa väntar på mig utanför, orkar inte cykla hem.
KRAM



göra läxor, eh nej tack!

agnes ligger här i min säng just nu och försöker plugga, jag förhörde henne förut på engelska glosor. Hon kunde nästan alla, duktigt (y ;) och jag sitter och dunkar musik och äter muffins, mumma :D (a vi var ute lite förut, i bara linne, aaaskallt! mhm, palla.. har inget mer vettigt att skriva om nu mer. Agnes kanske gästbloggar sen/snart. Pöss sålänge! :)

...

hej! kom hem från skolan för ett tag sen, helt OK dag även fast vi slutar så sent. Jag skulle ha ridit hos agnes idag efter skolan men det vart inte så. Sen skulle jag ha ridit igår fast i motala, men det vart heller inte av :p så det får bli nästa vecka ist. Hmm, tror jag ska duscha nu, sen måste jag leta upp nånstan som jag kan praoa. Måste hitta en plats innan fredag.. ajja, det löser väll sig. Skriver mer senare. KRAM

kom hem från lina nyss...

kom hem från lina nyss och vi kollade på film och poppade popcorn. Sen flumma vi loss liiiite, hahah xD Sen gick vi ut och satte oss en stund och bara pratade och så. Snart ska jag duscha tror jag, sen blire att sova och tagga inför skolan imorgon då, noot! ._. "bara" två månader kvar till höstlovet då. Läängtar sjukt mkt, komma bort från kalla sverige och komma till ett varmt ställe ist, kommer bli underbart. Ajja, ska gå nu. Vi hörs imorgon. KRAM


hahaha xD ignorera att jag ser fet ut.. det var tröjjan som hade vikt sig ._.


hej jag är död..

aa, som rubriken säger, jag är helt slut. Typ död.. har pluggat sönder på det där jävla fysikprovet totalt asså. Nu orkar jag verkligen inte mer. Åker till lina en stund och kollar på en film eller nått. Jag kanske skriver när jag kommer hem, får se om jag orkar. KRAM

beds are burning

sitter och pluggar till fysikprov, går inte bra :p  madde och deras klass har redan haft det här provet som vi ska ha nu (det handlar om tryck asså) och dom sa att det var skitsvårt och att typ det var rätt många som fick göra omprov xp ajja, det återstår och se hur det går för mig.. nog om det nu. När jag har pluggat ska jag nog in till mjölby, jesper ska köra så då får jag skjuts av han isf :) Sen vet jag inte vad som händer när jag kommer hem. Öhh, plugga mer antar jag x( hahaa, känner mig som en riktig pluggis asså, men pappa har sagt att om jag får bra betyg så får jag pengar för det så därför ska jag kämpa nuva! (a) men ska äta nu, vi hörs. PUSS


midnight oil - beds are burning

the worlds greatest

vet att jag har vart rätt så seg med uppdateringen och så, har inte haft tid. Men men.. nu ska ni vara glada att jag bloggar i vilket fall! sitter hos madde just nu och vi kollar på tv, eller njaej.. hon sitter mer och smsar, haha. Vi har varit i borensberg idag iaf, var på den där marknaden, var skitmycket folk så man kom typ inte fram nånstans och som vanligt så hittade jag inget, hittar aldrig saker på marknader.. eller oftast inte iaf. Ikväll skulle vi vart med matte och kevin men det vart aldrig så för kevin kunde inte, han hade tydligen druckit elr vafan det va så då kunde han inte ta moppen in hit till vadstena, och matte vet jag inte. Han kanske kommer eller nått. Får se :p men aej. Nu ska jag och madde ta och hitta på nått för orkar inte blogga mer nu. hähähä. TTYL


"wäääääh"

helg, skönt ! :) idag, eller aa igår kanske man ska säga då eftersom klockan är över 12 nu ;p iaf, så drog jag hem till madde efter skolan, där var också matte, en jobbig "sak" är han, haha, men rolig också:Dhaha, jag och madde kastade kuddar på honom, och sen jagade han runt mig i hela lägenheten så då sprang jag ut på balkongen och sprang ut och sen sprang jag in genom dörren. Då hade mattias också sprungit ut men madde hade hunnit låsa ut honom då, hahaha:D så han stog där ute på balkongen helt ensam^^ höhö.. men släppte in honom sen, kändes så synd om honom när han stog där ute helt ensam.. haha (a sen smsade jesper mig, skulle träffa honom så då gjorde jag det då (a sen drog vi till stan, mötte madde på konsum, pratade lite med henne. Sen skulle hon hem och äta och hon fick låna min cykel hem till sig för jag hade inget lås till den och den kunde inte stå vid konsum för då skulle den helt klart inte vara kvar sen.. så hon tog den med hem till sig sen. Jag och jepser åkte med hans moppe till motala hem till honom sen:) kollade på film och så:) sen vid typ 21.00 skjutsa han hem mig igen (a skitsnällt verkligen <3 jag drog till madde direkt och vi gick ut direkt och typ bara gick lite och snacka skit (y sen skulle hon hem så då gick jag också hem, nyss har jag duschat och tagit bort sminket och det. Ska sova nu för ska upp tidigt imorgon. Ska till borensberg med madde:)<3 GODNATT





bv!♥


100902

heej! kom hem från skolan för en stund sen.

lite kortfattat om dagen:


*sovmorgon till 09.30 (y)

*so, va rätt slappt där, fick sitta vid datorerna.

*franska som sööög as usual..

*lunch

*basgrupp

*idrott, asslappt xd hade spjutkastning, rätt kul faktiskt.. plus att man vart bombad med massa gräs och mossa i håret av linus och kumlin.. som då inte var lika kul !

*TFM, också slappt :) men tråkigt som fan xd hade matte i 1 och en halv timma, fast det gick rätt fort ändå. Satt och pratade med madde mest, och jonas som alltid skulle vända sig om och prata med oss xd haha, så sjukt kul att se på när madde och han tjaffsar äre xD :Dhahaha, och sen snodde han min mobil också när jag typ låg och sov... -.- fast tog tillbaka den sen.

Lite kortfattat om dagen sådär :) nu ska jag äta, det var skitäcklig mat i skolan så är rätt så hungrig nu ja!
TTYL


försök få tag i mig

helluuu. Har vart ute med madde<3, var på stan och på massa ställen runt omkring. Hon smsade mig direkt när jag hade duschat, hon ville att jag skulle komma ut med henne för hon mådde inte bra alls, skitdepp var hon... :/ men jag får henne alltid på bra humör (a) älskar dig gumms <3 iaf, kom hem nurå och sitter och smsar och lyssnar på musik :) ska nog ta och göra lite varm chocklad snart och kolla på film/tv (a) har sovmorgon imorgon också så aa.. gött :) haha, ajja men ska gå nu. Puss!


har varit i motala med...

har varit i motala med agnes, vi åkte in dit direkt efter skolan. Jag fick sluta 10 minuter innan alla andra från sista lektionen bara för jag skulle in dit (a) agnes också :) mötte henne utanför skolan och då var det bara typ 5 minuter kvar eller nått tills bussen gick (!) så fick skynda mig hem som fan och agnes gick bort till brandstationen för hon skulle gå på bussen där. Jag åkte hem som sagt och hämtade min plånbok och så.. sen sprang jag ner fort till busshållplatsen utanför mig typ, bussen kom precis då så fick springa efter den typ för att hinna med xd hah, agnes va redan på bussen då så mötte henne där. Sen när vi väl var i motala så gick vi runt lite. Jag hittade lite grann iaf: underkläder, foundation, två ansiktsmasker och godiiis tihi (a) men sen när vi skulle hem så hade jag inga pengar kvar på busskortet så vi ringde till mamma och hon hämtade oss. Skulle ha träffat jesper i motala, men wäääh... min mobil var död så kunde inte få tag på honom då :( men han kanske kunde komma hit en stund sen iallafall ändå (a :) aej, nu ska jag ta och duscha. Hörs!

time to say goodbye

hej! sitter och väntar på att jag ska kunna åka iväg till skolan.. sitter och försöker plugga lite också, hade franska och biologi tills idag, kan det inte :/ kan iaf inte franskan nånting för vi hade glosor i det men jag fatta inte vilka glosor det var, så det är lärarens fel :s mhm.. men ajja. Min dag ser ut såhär iaf;

slöjd
sv
so
lunch
so
franska
biologi

SLUTAR


RSS 2.0